Международната боксова федерация (IBF) е наредила правата за мача между Кубрат

...
Международната боксова федерация (IBF) е наредила правата за мача между Кубрат
Коментари Харесай

Правата за боя Джошуа-Пулев ще се разиграят на търг навръх 3 март

Международната боксова федерация (IBF) е наредила правата за мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа да бъдат разиграни на търг. Двете страни не съумяха да реализират единодушие между тях по отношение на изискванията за провеждането на дуела и по този начин се стига до наддаване. То ще се организира на по този начин значима дата за България – 3 март. Търгът ще се организира в офисите на централата в Спрингфийлд, щата Ню Джърси, заяви ESPN.

Двете страни на два пъти желаеха отсрочване на финалната дата на договарянията, само че даже и това не оказа помощ да реализират единодушие.

Въпреки това, към момента има късмет промоутърите на двамата боксьори да реализират компромис като решат всичко преди търга. Това е доста евентуално да се случи. Доказателство, за което бе и вчерашното изявление на Кубрат в ефира на bTV. Екипът на Джошуа е имал доста условия, едното от които е било конфликтът да бъде в Англия, съобщи нашенецът. Той сподели още, че неговия щаб е извоювал реферът на кръга да не бъде англичанин, а да е безпристрастен, както и че чака договорът за конфликта да бъде подписан до 3-4 дни.

Matchroom на Еди Хърн, който съставлява Джошуа и Top Rank и Epic Sports, които работят с Кубрат Пулев ще продължат договарянията между тях и може и да съумеят да си свидлив ръцете.

Към момента прогнозите са, че те ще се договорят за мач на 20 юни в Лондон на „ Тотнъм Стейдиъм “.

Сблъсъкът ще бъде за международната купа на интернационалната боксова федерация (IBF), поясът на която се държи от Антъни Джошуа. Пулев пък е формалният кандидат.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР